+31622605452 info@be-uniek.nl

Vertrouwen is de basis van iedere succesvolle samenwerking

EDUCATIEVE WORKSHOP . TRAINING . EVENEMENT . TEAMBUILDING . HEIDAG 

onderwijs . gemeenten . trainers . vertegenwoordigers . detacheerders . baliemedewerkers . HR adviseurs . leidinggevenden

Aanbevelingen

Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt. We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.

Ron de Bruijn

Directeur, Riskonet

Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Apres la Vie ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche. We gaan haar dan ook zeker weer vragen.

Anja van Wingerden

Directrice, Opleidingsinstituut Apres la Vie

Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.

Ingrid

Professional bij KPMG

Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen, er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. In het begin voelt het wat ongemakkelijk… er komt wel iemand in je kledingkast kijken, maar ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een kleding- en stijl advies bij Be-Uniek. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!

Liesbeth Duits

Lid Adviesraad, Gemeente Zaltbommel

Trudy heeft voor een groep van negen studenten in het kader van hun opleiding tot uitvaartbegeleider een prachtige les verzorgd over uiterlijke communicatie in relatie tot je innerlijk. Zij liet ieder in haar/zijn eigen waarde en nam dat als uitgangspunt om suggesties te doen voor verbetering. De les was vakkundig, energiek, interactief, sfeervol, concreet, praktisch toepasbaar en heel leerzaam. Aanbevolen!

Philippe van Heusden

Student, Apres la Vie

Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten mocht een workshop volgen bij Trudy.
Wij leerden wat kleur, stof, lengte en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding; zakelijk of juist casual, veel of weinig sieraden: wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop/advies aanbevelen. 
Individueel of juist in teamverband ; doen!!!

Quirien van der Mark - Wind

Docent, Jenaplan onderwijs

Ontzettend leerzaam, leuk verteld en goed en toepasbaar uitgelegd! Het meest verrassend vond ik de persoonlijke uitleg over de contrasten die bij jou als persoon passen en hoe die toe te passen bij welke gelegenheid.

Deelnemer

KPMG, Amstelveen

Mijn ervaring met Trudy als NLP coach was heel fijn. Ik vond haar een flexibele, authentieke, vriendelijke en oprechte manier van coaching hebben, waardoor er in een korte tijd al positieve veranderingen waren. Ook heeft zij mij geïnspireerd om mij verder te verdiepen in NLP coaching. Ik ben haar dan ook erg dankbaar, en ik hoop dat ze hier nog vele anderen mee verder zal helpen!

Gaby Jansen

Professional, Corporate recruiter

Vooraf had ik niet bedacht dat kleding zo’n impact en ook invloed heeft. Je hebt me aangemaam verrast met je inzichten, en kennis. Vooral de uitleg over hoe het onbewuste reageert op kleuren, vormen en structuur. Dat je helemaal niet van mode hoeft te houden maar dat je kledingkeuze wel invloed heeft op hoe anderen mij zien. Daar ga ik vanaf nu toch beter over nadenken en toepassen.

Deelnemer

Rijkswaterstaat, Utrecht

It’s time to impress

Trudy Nabuurs

Master Integraal Imago expert

NLP & Life coach

let’s make an impact together

Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.

Deelnemer

TEAM Presentatie & Prestatie

Recensie training zakelijk kledingadvies: Zeer positief! We waren met een behoorlijk grote groep en toch zag Trudy kans om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Het onderdeel bedrijfshiërarchie vond ik zeer zinvol evenals contrastrijk, kleur en vorm. Daar had ik nog nooit bewust bij stil gestaan. Een zeer geslaagde training. Ontzettend bedankt!

Deelnemer

TEAM Presentatie & Prestatie

KRACHTIG EN RESPECTVOL OVERTUIGEN MET KLEDING

TAKE YOUR BUSINESS TO NEW HEIGHTS

LET'S WORK TOGETHER TO IMPRESS!

Plan direct een vrijblijvende belafspraak