+31622605452 info@be-uniek.nl

De

succes

formule 

In 5 stappen je impact en invloed vergroten

Ik geloof dat in iedere organisatie, mensen het verschil maken.

Als NLP Life coach & Master Integraal imago expert, train en coach ik leidinggevende en teams in authenticiteit, zichtbaarheid en verbinding. Want de manier hoe medewerkers eruit zien heeft effect op hen, het team en de klant.

In slechts 5 stappen naar zichtbaar succes

Omdat mensen in de basis primair verlangen naar erkenning en begrepen, gezien en gehoord willen worden heb ik de succesformule ontwikkeld. De unieke combinatie van verschillende specialisme (NLP en life coach & Master Integraal Imago expert) vormen de basis van de succesformule. De meest eenvoudige en effectieve manier om met eigen kleding iets over jezelf en het bedrijf te zeggen dat UNIEK is, en de volle aandacht krijgt van het onbewuste, het deel in ons brein dat bijna alle beslissingen neemt.

SPECIALISATIE

De Succesformule

Omdat kennis NIET van doorslaggevende betekenis is, als het gaat om het doen van zaken.

Omdat maar liefst 80% van de zakelijke beslissingen worden genomen op basis van NIET-zakelijke overwegingen. 

Omdat alles draait om verbinding, de klik, een goed gevoel.

En, omdat mensen in de basis primair verlangen naar erkenning en begrepen, gezien en gehoord willen worden…  

Daarom heb ik speciaal voor bedrijven en professionals de succesformule ontwikkeld.

Het geheim van de succesformule is de unieke combinatie van NLP communicatie strategieën, Life coaching en de award winnende stijlcategorieën methodiek. 

De succesformule vormt de basis van al mijn workshops, trainingen en adviezen. Het is bedoeld voor mannen en vrouwen en gaat veel dieper dan het reguliere kleur- en

stijladvies. Het draait om betekenisvol contact.

SPECIALISATIE

De 5 stappen

STAP 1: Communicatie tussen mensen (positief beïnvloeden)

Hoe nemen we waar? Hoe reageren we op de buitenwereld? Hoe voorkomen we miscommunicaties?

Jouw reacties, maar ook niet-reacties, je acties, gevoelens, en successen worden bepaald door de manier hoe je informatie tot je neemt. Ieder mens is UNIEK, maar als je naar het brein kijkt zijn we grotendeels gelijk. Voor ieder mens geldt dat lichaam en geest zo nauw samenwerken, dat het niet anders kan dan de waarheid laten zien. Wanneer je boos bent kun je niet blij kijken en andersom!

Tijdens stap 1 leer je aan de hand van het NLP-communicatiemodel hoe communicatie tussen mensen verloopt, hoe wij informatie opnemen, verwerken en ermee aan de slag gaan. Je neemt de buitenwereld waar via jouw zintuigen (beeld, geluid, woord, aanraking en smaak). Via een intern proces worden al deze zintuiglijke waarnemingen omgezet in externe gedragingen.

Na stap 1 weet je hoe communicatie tussen mensen verloopt. Dat hetgeen je non-verbaal communiceert de waarheid spreekt en je daar feilloos op kunt vertrouwen. Ook weet je hoe je miscommunicaties voorkomt en hoe je effectiever en overtuigender communiceert.

Stap 2: Hoe het onbewuste reageert, handelt én beslissingen neemt

In menselijk contact geeft hetgeen je non-verbaal uitstraalt de doorslag. Wanneer je iets zegt dat niet overeenkomt met hetgeen je uitstraalt, negeren mensen wat je zegt en geloven ze wat ze zien. Zo werkt ons brein nou eenmaal. Wanneer iemand jou voor de eerste x ziet, denken ze in één oogopslag te weten wie jij bent (vriend of vijand, aardig of niet, gevaarlijk of niet, interessant of saai, betrouwbaar of onbetrouwbaar). Zo reageer jij ook op anderen… Herkenbaar?

Stap 2 is de belangrijkste stap in het proces van positief beïnvloeden. Tijdens deze stap leer je waarom het onbewuste brein vele malen krachtiger is dan het bewuste brein en dat het onbewuste brein 95% van alle beslissingen neemt.

Na stap 2 weet jij hoe jij verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ben je consistent en congruent en zien, voelen en ervaren mensen dat jij authentiek, betrouwbaar en geloofwaardig bent.

 

STAP 3: Overtuigend presenteren én profileren met (eigen) kleding

Dragen de meeste mannen bij jou op kantoor een donkerblauw pak met een wit of lichtblauw overhemd? Niet bepaald onderscheidend hé?! Of we het nu leuk vinden of niet, uiterlijk en kleding speelt een belangrijke rol bij de indruk die we maken. Het feit is dat het hebben van een goede uitstraling van toegevoegde waarde is op je welbevinden en op je carrière.

Tijdens stap 3 maak je kennis met de award winnende ‘stijlcategorieën methodiek’. Deze methode is voor zowel mannen als vrouwen en gaat verder dan mode en trends. Het is een persoonlijk, concreet, praktisch en makkelijk toepasbare methodiek, die veel gaat dieper gaat dan het reguliere kleur en stijladvies. Je leert de taal van kleding (kleur, contrast, vorm, stof, dessin en accessoires) te spreken en toe te passen. Gewoon met je eigen kleding, want tenslotte gaat het erom dat jij je lekker voelt in dat wat je draagt!

Na stap 3 weet jij hoe je met kleding communiceert. Hoe je aan de buitenkant laat zien wie jij aan de binnenkant bent. Je leert hoe je jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zichtbaar maakt, door het te vertalen in kleur, contrast, vorm, stof, dessin en accessoires. Hierdoor sta je in je kracht, straal je zelfvertrouwen uit en creëer je een succesvoller een aangenamer contact met de mensen om je heen.

It´s what you don´t see that counts!

 

STAP 4: Kleding afgestemd op het bedrijf, functie, doel en gelegenheid

We zien steeds vaker dat het 3-delig pak met stropdas wordt ingeruild voor lossere stijl. Veel mannen vinden dit een verademing, maar ook lastig. Want wat past dan wel? Daarom kiezen veel mannen toch nog voor een donkerblauw pak met een wit of lichtblauw overhemd. Vaak uit gemak en veiligheid. Voor vrouwen is het ook lastig omdat zij veel meer keus hebben aan kleuren, stoffen, printjes, sieraden, schoenen etc.

Het uitgangspunt tijdens stap 4 is: wat wil je uitstralen in een bepaalde situatie. Is het een gewone werkdag? Heb je klantcontact? Houd je een belangrijke presentatie of zit je een vergadering voor? Hoe wil je dat anderen jou op dat moment zien/ervaren?

Een secretaresse wil een hele andere indruk maken dan een manager bij een bank. En een manager bij een bank wil een andere indruk achterlaten dan een manager bij een kinderdagverblijf.

Tijdens stap 4 leer je hoe je jouw (zakelijke) kleding in balans brengt met je bedrijf, het doel en de gelegenheid. 

STAP 1: Hoe communicatie tussen mensen verloopt.

Kun je je voorstellen welk effect de 5 stappen van de succesformule heeft op de onderlinge samenwerking en ook in het contact met klanten? De kans op miscommunicatie neemt aanzienlijk af als je weet evenwicht te vinden in hetgeen je zegt en hetgeen je uitstraalt.

Praat in beelden en je wordt de beste gesprekspartner ooit!

Want mensen doen pas zaken met jou als ze jou kennen, mogen en vertrouwen.

Extra optie: Persoonlijkheid in balans brengen met het bedrijf, functie, doel en gelegenheid

Dit is een verdieping waarbij we de persoonlijkheid en kwaliteiten in kaart brengen, zodat innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans zijn en je een authentieke en betrouwbare indruk maakt.

7

Zien is geloven

Je krijgt wat je geeft

OMDAT JIJ UNIEK BENT ZIJN ONZE DIENSTEN DAT OOK

WHAT WE DO BEST

TEAM PRESENTATIE & PRESTATIE

Uitermate geschikt voor ieder bedrijf en team (mannen en vrouwen) dat wil groeien en wil investeren in authentieke medewerkers en een aangenamer en succesvoller klantcontact. De workshop wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Leuk idee voor:

heidagen – teambuilding  afdelingsuitje – jubileum

/

Wat je geeft krijg je terug

Ik geloof in de kracht van het doen en ervaren waardoor alle workshops interactief zijn. Door verbanden te leggen met de praktijk, krijg je inzichten. dit vergroot de kans op het daadwerkelijk toepassen van de kennis en daarmee het effect op jou en jouw klant. Je straalt zelfvertrouwen uit en daardoor krijg je ook zeker zelfvertrouwen terug. Je krijgt namelijk wat je geeft.

Extra bonussen

Kosteloos advies

Alle deelnemers kunnen tot een maand na het volgen van de workshop kosteloos contact met me opnemen en vragen stellen om individuele praktijkvoorbeelden te bespreken. Dit kan gewoon via whatsapp of per email. 

Samenvatting

Alle deelnemers ontvangen na de workshop een samenvatting zodat ze alles nog eens rustig kunnen nalezen. 

individueel advies

Naast groepstrainingen geeft Be-Uniek ook individueel advies.

Omdat innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn kun je (man/vrouw) ook terecht voor advies over je uiterlijk.

Wil je meer informatie?

Klik dan hier

Je komt op een andere website van

www.be-uniek.nl

 

Clients

UITERMATE GESCHIKT VOOR

onderwijsinstellingen - gemeenten - trainers en verkopers - vertegenwoordigers - receptionisten - baliemedewerkers - HR adviseurs - PR teams - leidinggevenden

Let’s make an impact

 

Organisaties die vertrouwen op Be- Uniek

WAT EEN VAKVROUW

Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Apres la Vie ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche. We gaan haar dan ook zeker weer vragen.

Anja van Wingerden

Directrice, Opleidingsinstituut Apres la Vie

FINISHING TOUCH DIE HET MOOIER & PROFESSIONELER MAAKT

Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt.

We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.

Ron de Bruijn

Directeur, Riskonet

INSPIREREND, DYNAMISCH EN LEERZAAM

Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.

Ingrid

Professional bij KPMG

KLEDING INZETTEN OM DOELEN TE HALEN

Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof, lengte en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual, veel of weinig sieraden: wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. 

Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop en advies aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!

Quirien van der Mark - Wind

Docent, Jenaplan onderwijs

Vertrouwen is de basis van iedere succesvolle samenwerking

Trudy Nabuurs

Master Integraal Imago expert

NLP & Life coach

krachtig en respectvol overtuigen met KLEDing

Take Your Business To New Heights

LET'S WORK TOGETHER TO IMPRESS!

Plan direct een vrijblijvende belafspraak